Internationalt ejerbevis

Siden 1993 eksisterer der ingen dansk lovhjemmel omkring udstedelse af ejerbeviser til lystfartøjer under 5 tons, i modsætning til fx. Sverige.

Dansk Sejlunions, FTLFs og andres beviser udstedes alene – uden lovhjemmel – for at hjælpe til sejlernes praktiske håndtering i udlandet, fordi det ofte er et krav at kunne fremvise et ejerbevis.

Dansk Vegaklub kan tilbyde sine medlemmer at udstede et internationalt ejerbevis på samme vis, som øvrige danske udstedere af internationale ejerbeviser.

Ejerbeviset bestilles via webformularen nederst på siden her, og derefter fremsendes med posten et internationalt ejerbevis på engelsk udstedt af Vegaklubben.

Ejerbeviset kan bruges i forbindelse sejlads i udlandet, forsikringsaftaler, salgsaftaler m.v.
Vilkår for udstedelse af Ejerbevis: Regler-for-udstedelse-af-Ejerbeviser
English version: Roules-for-granting-the-International-Certificate

ioc
INTERNATIONAL CERTIFICATE OF OWNERSHIP ALBIN VEGA

Det er gratis for medlemmer, der har betalt årets kontingent, at få udstedt et internationalt ejerbevis af Vegaklubben. For ikke-medlemmer og medlemmer i restance koster udstedelsen 350,- DKK pga Vegaklubbens administration i forbindelse med udstedelsen.

 

Vegaklubben har allerede en række standardoplysninger, men nedenfor skal du registrere de unikke oplysninger om båden og dig som skipper.


  INTERNATIONAL CERTIFICATE OF OWNERSHIP ALBIN VEGA

  OPLYSNINGER OM VEGAEN:

  Bådens byggenr.(Veganr.) (skal udfyldes)

  Bådens navn

  Fribordets farve, evt. m stribe (skal udfyldes)

  Byggeår (skal udfyldes)

  Bådens hjemhavn (skal udfyldes)

  Bådens forsikringsselskab (skal udfyldes)

  Bådensmotor (type, mærke og HK)

  Bådens motornr

  OPLYSNINGER OM EJER: Ejers navn (skal udfyldes) Fødselsdato Å-M-D (skal udfyldes) Adresse (skal udfyldes) VHF: Kaldenr MMSI Duelighedsbevis/Y3 o.l. Sejlklub Din e-mail (skal udfyldes) Jeg accepterer hermed Dansk Vega Klubs betingelser for udstedelse af Ejerbeviset For at udelukke "spam" skal du lige svare på et enkelt spørgsmål:

  internationalt ejerbevis