Vegaforum

Medlemmer af Dansk Vega Klub har adgang til en række eksklusive tips & tricks fra Vegaklubbens erfaringer samlet sammen gennem 45 år via:
-> Medlemssiden (obs. du vil blive bedt om at logge ind, hvis ikke du allerede er logget ind)

Nedenfor findes vores vegaforum, hvoraf køb&salg kan læses af alle – når du er logget ind kan du læse hele forum, og skrive opslag i alle kategorier.

2. juni 2016: Bemærk, at alle forumindlæg fra 2001 til maj 2016 fra den gamle webside er samlet som et særskilt forum. Desværre har vi ikke kunne konvertere forfattere til indlæggene med over i det nye system.

Forum breadcrumbs - You are here:ForumProfile: Christen Bang-Madsen
Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Profile: Christen Bang-Madsen

First Name:
Christen
Last seen:
Seen 5 måneder ago
Member Since:
13. februar 2019
Biographical Info:
Født på dronningens (Ingrids) fødselsdag 1951 Er landkrappe, opvokset i gummistøvler på - nej "i" - leret roemark 2 km udenfor Marstal. Saltvand var noget vi ikke rørte ved. Det havde vi marstallere til. 40 år gl. trodsede jeg mine forældres forbud og stak af med klude på træmasten i en Svendborg Senior. Jo, jeg fandt frihed og at "alt er vand ved siden af Ærø". Har ikke sejlet meget, men håber på og glæder mig til at nyde en snart erhvervet Albin Vega, 2048 (har håndslag på Karibu 30. nov. 2018). Skal hentes i Limhamn primo maj 2019. Jeg er gået på pension; men det fik jeg vist bare endnu mere travlt af. Roder også med et par gamle SAAB V4 og med gamle huse. Min barndoms hobbies har jeg endnu ikke genoplivet: radio/elektronik, biavl og jeg vil også (igen) til at brygge øl, hvis jeg får lov at leve længe nok til at nå det hele. Ohøj!
Member Activity
1
Topics Started
4
Replies Created
5
Likes Received