Vegaforum

Medlemmer af Dansk Vega Klub har adgang til en række eksklusive tips & tricks fra Vegaklubbens erfaringer samlet sammen gennem 45 år via:
-> Medlemssiden (obs. du vil blive bedt om at logge ind, hvis ikke du allerede er logget ind)

Nedenfor findes vores vegaforum, hvoraf køb&salg kan læses af alle – når du er logget ind kan du læse hele forum, og skrive opslag i alle kategorier.

2. juni 2016: Bemærk, at alle forumindlæg fra 2001 til maj 2016 fra den gamle webside er samlet som et særskilt forum. Desværre har vi ikke kunne konvertere forfattere til indlæggene med over i det nye system.

Forum Navigation
Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Søger 'ny' nedgangsluge 3-delt

Jeg er på udkig efter en tredelt nedgangsluge i træ til min vega. Da min nederste del er ved at være ødelagt. Er der nogen, der ligger inde med sådan en? Den behøver ikke være i perfekt stand.

Mvh Ditte

Hvis du vil ofre det, kan Plexifix i Køge lave nye luger i akryl.

Han har lige lavet til en af mine vegavenner i havnen.

han skal nok bruge de gamle som skabelon.

 

Jeg kan anbefale en nedgangsluge fra Plexifix, som den Walther nævner. Jeg fik lavet en ny for flere år siden. Lugen er 2 delt og den gamle trælse blev brugt som skabelon.

Jeg løb tilfældigvis ind i Jesper fra Plexifix i går på havnen. Han blev opfordret til at tage et hurtigt kig på min Vega.

Nedgangsluger har han prøvet før og prisen ligger omkring 1500,- inkl. ny lås.

to-eller tredelt.

Forlugen, som ofte er slidt, kan han også sætte en rude i, så der bliver lyst i forkahytten. Der kan så påsættes antiskridstrimler efter monteringen, hvis dette ønskes.

Plexifix holder til i Køge.

http://www.plexifix.dk/