Vegaforum

Medlemmer af Dansk Vega Klub har adgang til en række eksklusive tips & tricks fra Vegaklubbens erfaringer samlet sammen gennem 45 år via:
-> Medlemssiden (obs. du vil blive bedt om at logge ind, hvis ikke du allerede er logget ind)

Nedenfor findes vores vegaforum, hvoraf køb&salg kan læses af alle – når du er logget ind kan du læse hele forum, og skrive opslag i alle kategorier.

2. juni 2016: Bemærk, at alle forumindlæg fra 2001 til maj 2016 fra den gamle webside er samlet som et særskilt forum. Desværre har vi ikke kunne konvertere forfattere til indlæggene med over i det nye system.

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Bakkekursus

Sidste år blev der skrevet en hel masse om bakkekursus for Vega sejlere på Facebook siden, og der var også mange interesserede bl.a undertegnende. Er der håb om, at et sådan kursus kan blive afholdt i indeværende år.

Der er blevet skrevet om, at der vil komme nogle åben båd arrangementer i år. Hvad med at lade dem være åbne for alle Vega sejlere, ikke kun for medlemmer. Ikke medlemmer kan så deltage mod betaling af et mindre gebyr. På denne måde er der måske nogle flere, som kunne tænke sig at melde sig ind i klubben.

Med venlig hilsen

1654 Bjarne Eriksen

 

Hej Bjarne, rigtig god pointe. Der bliver forsøgt med åben båd og en masse andre ting i Holbæk 18-19 august, som du kan se i bladet. Et bakkekursus kunne helt sikker også blive aktuelt.

Vi plejer normalt at invitere alle Vega ejere til åben båd. Også dem som ikke er medlemmer.

MVH John 2106

Måske kunne vi nytænke måde at sejle vega på? - sådan at vi faktisk sejler vega sammen og dermed lærer af hinanden ... det vil være sjovt end et bakke kursus og en åben båd.

Eksempel:

Vi arrangerer Vega Match Race mellem to vegaer, hvor ejerne er skippere og andre vegasejlere kan være gaster - eller vi kan arrangere The Vega Day Race - 8 timers sejlads i en vega fra egen hjemhavn, hvor man har mindst et andet vegamedlem med som gast og så benyttes keepsailing til dokumentation af hvem der fik sejlet flest sømil ... og man kunne prøve andre sejladsfarvande af end sine egne, og i løbet af dagen udveksle gode ideer.

For mig er sejladsaktiviteten det springende punkt - og hvis vi har svært ved at mødes med hver vores vega så kunne dette være attraktive alternativer 🙂

Tak til Bjarne Eriksen for at bringe temaet om arrangementer op.