Vegaforum

Medlemmer af Dansk Vega Klub har adgang til en række eksklusive tips & tricks fra Vegaklubbens erfaringer samlet sammen gennem 45 år via:
-> Medlemssiden (obs. du vil blive bedt om at logge ind, hvis ikke du allerede er logget ind)

Nedenfor findes vores vegaforum, hvoraf køb&salg kan læses af alle – når du er logget ind kan du læse hele forum, og skrive opslag i alle kategorier.

2. juni 2016: Bemærk, at alle forumindlæg fra 2001 til maj 2016 fra den gamle webside er samlet som et særskilt forum. Desværre har vi ikke kunne konvertere forfattere til indlæggene med over i det nye system.

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Cockpittelt

Hej vega sejlere.

Er der nogle af jer der har et brugt cockpit-telt til salg, vil bruge det til at lave en ny, så stand er mindre betydning. Det skal bare være billig.

Der må da være nogle der ligger inde med noget.

Vega 1158.

Per ndersen.

Hej Per

Jeg har et cockpittelt liggende. Det er den gamle model. Den der ligger med pinde over bommen. Det er helt og blåt med to vinduer. Og det er billigt — til afhentning.

Hilsen V-2060, Søren

Det er teltet på bøjler jeg søger ?, der var mange der købte nye sidste år så der må da være noget brugt og billigt. Stand og udseende er lige meget, da det er til at sy ny ud fra, jeg er køndig symaskine-fører.

Kom nu ?????????