Vegaforum

Medlemmer af Dansk Vega Klub har adgang til en række eksklusive tips & tricks fra Vegaklubbens erfaringer samlet sammen gennem 50 år via:
-> Medlemssiden (obs. du vil blive bedt om at logge ind, hvis ikke du allerede er logget ind)

Nedenfor findes vores vegaforum, hvoraf køb&salg kan læses af alle – når du er logget ind kan du læse hele forum, og skrive opslag i alle kategorier.

2. juni 2016: Bemærk, at alle forumindlæg fra 2001 til maj 2016 fra den gamle webside er samlet som et særskilt forum. Desværre har vi ikke kunne konvertere forfattere til indlæggene med over i det nye system.

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Søger rullefok

Hej

Jeg leder efter en rullefok. Har nogen noget?

 

 

Hej Anders, du skal nok være lidt mere specifik på hvad du mangler.... Er det en rullegenua eller er det et rulleforstag du efterlyser? Der er ikke rigtig noget der betegnes rullefok.

MVH John V2106

Hej Anders,

jeg har måske noget!:)

jeg har detop overtaget en Vega, med et rulleforstag af lidt ældre dato - jeg mener, at det er en furlex. Jeg kan selvfølgelig sende dig billeder af forstaget, men jeg vil høre om, du kunne være interesseret i, at bytte med wirestag og sejl fra din båd, da jeg gerne vil tilbage til pistolhagerne. Både sejl og forstag er af ældre dato, men hvis du er interesseret, kan vi jo nok finde en måde, at lave en fin byttehandel.

Jeg tænker, at det er enklest, hvis du kontakter mig på mail, så kan vi udveksle billeder der.

Mange hilsner

Søren

... min mail er soerenlivbjerg@gmail.com