Vegaforum

Medlemmer af Dansk Vega Klub har adgang til en række eksklusive tips & tricks fra Vegaklubbens erfaringer samlet sammen gennem 50 år via:
-> Medlemssiden (obs. du vil blive bedt om at logge ind, hvis ikke du allerede er logget ind)

Nedenfor findes vores vegaforum, hvoraf køb&salg kan læses af alle – når du er logget ind kan du læse hele forum, og skrive opslag i alle kategorier.

2. juni 2016: Bemærk, at alle forumindlæg fra 2001 til maj 2016 fra den gamle webside er samlet som et særskilt forum. Desværre har vi ikke kunne konvertere forfattere til indlæggene med over i det nye system.

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Motor mm.

Hej

Jeg sælger min Volvo Penta MD2010 A motor. Har været monteret/brugt  i min Albin Vega, kører rigtig fin, er fra 1995. Drift timer ca. 500. ( båden har ligget på land de meste af tiden).  Motoren er demonteret. Jeg har demonteret alt i båden, så hvis der er nogen som står og mangler noget, ring da gerne og vi finder en pris. Teak beklædning, vinduer, vask, haner, scepter fødder, søgelænder, agter gelænder, prædike stol, diesel tank i plast, mast, diverse sejl, båd stativ, rorpind, kistebænke låg, lugedør med lås og original nøgle, mm. Jan Tlf. 3062 2993

Uploaded filer:
  • Volvo-Penta-MD-2010_04.jpg